Olajcsere akció*

Az Ecstar motorolaj a magas minőség védjegye

Motorolaj csere akciónk keretében az új, csúcsminőségű japán Ecstar olajat töltjük Suzukid motorjába, melyet most kedvezményes áron kínálunk!

Miért fontos a rendszere olajcsere?

Az autó lelke a motor. A motor élettartamának megtartása érdekében kiemelkedően fontos a karbantartási ütemterv szerinti motorolaj cseréje, válaszd a csúcsminőségű Ecstar motorolajat!
Az olaj a kopás csökkenésében játszik fontos szerepet, hűtő funkciója játszik szerepet az általa kent felületeken, védi a motort a korróziótól, kitölti a súrlódó felületek közti réseket, lebegő állapotban magában tartja az égés során keletkezett részecskéket, megakadályozza a lerakódások képződését, hidegben lehetővé teszi a gyors indítást. Amennyiben a motorolaj cseréjét elodázod ,vagy nem megfelelő minőségű olajat használsz az a későbbiekben nagyon magas javítási költségeket eredményezhet. Nem érdemes kockáztatni, válassz minőségi olajat! Ebben segíti Suzuki autóját az Ecstar termékcsaládja.

Image module

*Az akció időtartama: 2017.10.01 – 11.15
A kedvezmény mértéke márkaszervizenként eltérhet. Az olajcsere nem helyettesíti az időszakos revízió vagy időszakos, gyári előírások szerinti átvizsgálás elvégzését.

Akciónk novemberben véget ért.Akciónk novemberben véget ért.